duminică, 31 august 2014

#23. Farfuria plină de culoare. Motive Să Devii Vegetarian




Motivul 23. 

Farfuria ta la cină va fi plină de culoare. Fitochimicalele luptă împotriva bolilor și dau legumelor și fructelor bogația lor, nuante variate. Ele sunt în două clase principale: carotenoide și antocianine.


Fructe și legume bogate în galben și portocaliu - morcovi, portocale, cartofi dulci, mango, dovleci, porumb, își datorează culoarea lor de la carotenoide.
Legume cu frunze verzi, de asemenea, sunt bogate în carotenoizi, dar obțin culoarea lor verde din clorofilă.

Fructele și legumele roșii, albastre și mov - prune, cireșe, ardei gras rosu - contin antociani.

Gătind după culoare este o modalitate bună de a vă asigura că mancați o varietate de substanțe care apar natural care stimulează imunitatea și pentru a preveni o serie de boli.


                                                    Motivul 24 >


< 36 Motive Să Devii Vegetarian.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu