marți, 15 aprilie 2014

Dumnezeu nu iubește sacrificarea animalelor.

Modul în care aceste animale sunt tratate, face din asta mai degraba o bătaie de joc absolută in fata lui Dumnezeu, decât a plăti un fel de tribut Lui. Ca doar un exemplu, creaturile lui Dumnezeu sunt crescute genetic pentru a se dezvolta atât de repede încât acestea, au multe dureri cronice intreaga lor viata.


Dumnezeu a fost cel care a instigat sacrificii de animale. Dar acum, că a venit Isus pe Pământ și a murit pentru păcatele noastre, El ne-a spus să nu facem sacrificii de animale pentru ca el este sacrificiul suprem. Isus a spus o mulțime de lucruri furioase despre diverse grupuri, dar singurele persoane față de care Isus a arătat agresiune fizică, au fost cei implicați în sacrificii de animale.



Isus a învățat oamenii în mod repetat împotriva practicii de sacrificiu, în Evanghelia după Matei, care a invocat de două ori Osea 6:6, pentru a argumenta că Dumnezeu dorește milă în loc.


Moartea lui Isus pe cruce este, pentru creștini, ultimul sacrificiu, și adepții lui Isus, continua a sărbători in memoria lui, cu alimente vegetariene, pâine și vin.


Sacrificarea animalelor nu a fost niciodată o parte din planul lui Dumnezeu, așa cum e afirmat în mod clar în Geneza 1. Sacrificarea animalelor a fost condamnata de Dumnezeu prin profeți și prin Isus de-a lungul intregii sale vieti.


Cine va ajuta pentru a răspândi acest adevăr? Va rog sa trimiteti mai departe si altora care poate vor vedea adevarul, si unul cate unul, vom schimba destinul necrutator pe care il au animalele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu