duminică, 21 decembrie 2014

Lupii nu sunt periculoși dacă le dați respectul.
Anita, Polar Zoo.


Lupii, care se presupune a fi ucigașii cei mai vicioși, sunt mult mai umani decât multe "animale umane", care ucid și execută oameni pentru distracție și tot felul de scuze.
Lupii sau cainii, te vor iubi, dacă îi iubesti și tu, acum,  învată-i pe oameni asta.

Ea i-a crescut de mici și i-a eliberat înapoi în sălbăticie. Sărutările de incredere de pe față, arată că ea le este matriarh, (șeful feminin de familie sau linie tribală). Ea i-a crescut ca pui, si fața linsă înseamnă că ei o tratează ca fiind matriarhală.

Lupii nu sunt periculoși dacă le dați respectul. Acestia sunt loiali și protectori, precum și foarte inteligenti si frumosi. Oamenii trebuie să învețe să trăiască cu ei. A fost pământul și casa lor de la inceput. Da, sărutul unui lup este acceptarea haitei și este iubirea necondiționată, cea mai înaltă formă de iubire.

Aceste animale sunt mai bune decât oamenii. Nu contează că sunt sălbatice sau nu. Ele merg pe instinct, nu ca noi ... prin lăcomie și ură. În loc de a le proteja, ajutăm la dispariția lor și alor multe alte creaturi de pe fața Pământului. În curând lupii vor fi mituri pe care să le spunem copiilor noștri.

Aceasta este o doamnă numită Anita, ea a lucrat la Polar Zoo și a lipsit aproximativ 2 luni acolo. Când s-a întors, cei de la Polar Zoo au avut ocazia de a filma prima ei întâlnire după un timp îndelungat cu lupii.

4 comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 2. Ce scarboasa aia sa se linga cu animalele.  RăspundețiȘtergere
 3. Ce scarboasa aia sa se linga cu animalele.  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Scarboasa esti tu. Ai spus aceiasi prostie de trei ori la rand. Priveste-te in oglinda si respecta ce a scris omul aici :)))) Nu ai nici macar respect pentru corpul tau.

   Ștergere