vineri, 5 septembrie 2014

#35. Greutate mică. Motive Să Devii Vegetarian.
Motivul 35. 

Veți păstra greutatea mică. Dieta standard ridicată în grasimi saturate și alimentele procesate și sarace în carbohidrati complecși în alimentele pe baza de plante, ne fac grași și ne omoară încet.

 Potrivit Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) și o divizie a CDC, Centrul National de Statistica Sanitară, 64% dintre adulti și 15% din copiii cu vârste cuprinse între 6-19, sunt supraponderali și sunt la risc de boli legate de greutate inclusiv boli de inima, accident vascular cerebral și diabet.

Un studiu efectuat intre 1986-1992 de Dean Ornish, presedinte și director al Institutului de Medicină Preventivă și Cercetare în Sausalito, California, au descoperit ca persoanele supraponderale care au urmat un continut scăzut de grăsime printr-o dietă vegetariană, au pierdut o medie de 10 kg în primul an și au păstrat acea greutate 5 ani mai târziu. Ei au pierdut în greutate, fără numărarea caloriilor sau carbohidrati și fără senzatia de foame.                                                   Motivul 36 >


< 36 Motive Să Devii Vegetarian.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu