vineri, 18 aprilie 2014

Dragostea lui Isus pentru animale Evanghelia lui Isus sau Evanghelia Vieții Perfecte. Partea IVÎn următoarele articole, am ales mai multe capitole pe tema "dragostea lui Isus pentru animale", din "Evanghelia Vieții perfecte" (de asemenea, cunoscuta sub numele de "Evanghelia Celor Doisprezece Sfinti" sau "Evanghelia lui Isus). M-am facut si traducator de scripturi, dar va asigur ca am gasit cuvintele corecte. Am facut aceasta, deoarece nu am gasit nicaieri pe internet aceasta evanghelie in romana, si nu este de mirare, deoarece biserica NU doreste ca aceasta sa fie cunoscuta.


Isus a vorbit despre consumul de carne.

4. Nu este scris în profeți: Luați jertfele de sânge și arderile de tot, și plecati departe cu ele? Nu mai manca carne, pentru că nu am vorbit de acest lucru părinților voștri, nici nu le-am poruncit să facă acest lucru atunci când i-am scos din Egipt. Dar asta este ceea ce le-am poruncit:
5. Asculta glasul Meu și mergi pe căile pe care le-am poruncit voua, și veți fi poporul Meu și lucrurile vor merge bine pentru voi. Și totuși ei nu au fost atât de înclinați și nu m-au ascultat.
6. Și ce ti-a poruncit Dumnezeu, altele decât de a practica dreptatea, mila și să umbli smerit cu Dumnezeul tău? Nu este scris că, la început, Dumnezeu a rânduit roadele pomilor și semințele și plantele pentru a fi hrană pentru toti oamenii?
7. Dar ei au făcut din casa de rugăciune o peșteră de tâlhari și, în loc de jertfă curată, cu tămâie, Mi-au colorat altarele cu sânge și au mâncat din carnea animalelor ucise.
8. Dar Eu vă spun: Să nu vărsați sânge nevinovat și să nu mănâncati carne. Să fti verticali, iubiti mila și faceti ce e drept, iar zilele voastre vor rezista pe Pamant mult timp. (Cap. 33)Animalele sunt frații și surorile noastre.

7. Isus a venit într-un sat și a văzut acolo o pisică fără casă, și suferea foame și a strigat la El. El a luat-o, înfășurat-o în mantia Sa si a lasat-o sa se ​​odihneasca la pieptul Lui.
8. Și când a trecut prin sat, a dat pisicii să mănânce și să bea. Și a mâncat și a băut și I-a arătat Lui multumire. Și El a dat-o uneia din ucenicii Săi, o văduvă numită Lorenza, și ea a avut grijă de ea.
9. Și unii dintre oameni au spus, "Acest om are grijă de toate animalele. Sunt frații și surorile lui, pe care El îi iubește atât? "Și El le-a zis: "Adevărat, acestia sun frații vostri din marea familie a lui Dumnezeu, frații și surorile care au aceeași suflare de viață de la Dumnezeu.
10. Și cine are grijă de ei și le dă mâncare și băutură cand au nevoie de acest lucru, il fac pentru Mine, și cel care permite în mod deliberat ca unul dintre ei sa sufere privațiuni și nu-l apăra atunci când este maltratat, permite acest lucru rău să se întâmple cum Mi-ar fi facut Mie. Căci, după cum ați făcut în această viață, asa va fi făcut voua în viața ce va veni. "(Cap. 34)


Traducere: Lupu Victor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu